• +381.11.2456.349
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Zelena (ekološka) vožnja

Green driving

 

Nepotrebna ubrzanja, agresivna kočenja i nagla skretanja? Ne više!

Funkcija MobTrack:24 Ekološka vožnja obezbeđuje menadžeru voznog parka jednostavan skup alata za praćenje i poboljšanje stila vožnje vozila, uz minimalnu investiciju. Nema potrebe za skupom dodatnom opremom, moderni GPS uređaji rade sve što je potrebno.

Pored povećane ekonomičnosti, korinsik može očekivati i pad troškova na održavanju, jer držeći se principa zelene vožnje, habanje na kočnicama, šasiji vozila, motoru i menjaču su takođe smanjena.

Funkcija je primenljiva na svim vrstama vozila: putničkim, lakim dostavnim i teretnim.

Contact us for more information
Analiza stila vožnje na mapi

Svaki put kada se identifikuje nepotrebno ubrzanje, kočenje ili okretanje vozila, događaj se prikazuje na mapi kao obojena tačkica, koja na dodatni zahtev korisnika, nudi detaljnije informacije o samom događaju.

Način merenja
Izveštavanje
Signalizacija u vozilu

Podaci o zelenoj (ekološkoj) vožnji se zajedno sa ostalim porukama šalju na sistem. Na osnovu tih podataka je moguće napraviti izveštaje koji pokazuju stil vožnje, a moguće je postaviti upozorenja za situacije koje korisnik smatra alarmantnim. Pored ovoga moguće je u samo vozilo ugraditi zvučnu i/ili svetlosnu signalizaciju kojom se vozač upozorava na neodgovarajući stil vožnje.

Velike dobiti uz minimalna ulaganja
Izdaci za uvođenje sistema zelene vožnje
© 2024 Mobile Solutions d.o.o