• +381.11.2456.349
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dobrodošli u Mobile Solutions...

Višedecenijsko iskustvo u razvoju softvera iz oblasti geoinformatike i razvoju lokacijski baziranih servisa utkani su u ideju o osnivanju kompanije Mobile Solutions.

Smatramo da LBS scenario kakav je satelitsko praćenje vozila i monitoring vozila (eng. Fleet Management) treba da bude zasnovan na dobro organizovanom sistemu koga čine pouzdani podaci, sofisticiran softver i ljudi posvećeni poslu, koji će korisniku ponuditi usluge kroz jednostavan i lako razumljiv korisnički interfejs. Upravo zato smo razvili MobTrack:24 – sistem za praćenje i monitoring vozila, koji se odlikuje kvalitetom i pouzdanošću.

Od 2008. godine poverenje nam je poklonilo više od 400 kompanija iz Srbije i regiona. Postali smo jedan od lidera u ovoj oblasti u Srbiji, a pored sopstvene prodajne mreže naš sistem kao uslugu nude i dva telekomunikaciona partnera: T-Mobile Crna Gora (Crnogorski Telekom), čiji smo ekskluzivni partner u Crnoj Gori i Telenor Srbija.

Zahvaljući timu eksperata iz oblasti geoinformatike i lokacijski baziranih servisa, razvojnom timu MapSoft-a, kao i tehničkoj podršci Mobile Solutions, u stanju smo da rešimo specifične i složene zahteve korisnika.

Neke od kompanija koje su nam ukazale svoje poverenje...

misija.jpg
© 2024 Mobile Solutions d.o.o