SVE VESTI

Nagrada "Brand leader award"

april 18th, 2016

Mobile Solutions dobitnik prestižne nagrade za 2016. godinu...

 

O NAGRADI

Nagrada "Brand leader award" je ove godine dodeljena deseti put, a dodeljuje se na osnovu niza kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Nagrada se dodeljuje u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkuretnog tržišnog imidža regiona. 

Ove godine, organizatori su prepoznali Mobile Solutions kao jednog od lidera u oblasti lokacijski baziranih servisa i dodelili mu nagradu koju je, u ime kompanije, primio Miloš Vojinović, vođa projekta razvoja sistema i jedan od osnivača. Tom prilikom, on se zahvalio kompanijama koje koriste MobTrack:24 sistem, za koje je rekao da predstavljaju glavne motore razvoja kompanije, kao i kompletnom razvojnom timu kompanije Mobile Solutions.  

brand leader award

brand leader award

Kompletnu listu dobitnika ove nagrade za 2016. godinu možete videti ovde...

 

O KONFERENCIJI

Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2016” održana je pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, 14. aprila 2016. u Sava Centru u Beogradu.

Ova konferencija je svim učesnicima obezbedila uslove da svoje znanje, iskustvo i resurse stave u funkciju efikasnije artikulacije međusobnih interesa. Koncipirana kao sinergija tri celine, obezbedila je niz multidisciplinarnih aktivnosti u cilju pronalaženja optimalnih biznis modela i to kroz plenarni deo na kome su eminentni govornici, predstavljanjem najboljih praksi, podelili svoja tržišna iskustva i dali konstruktivne predloge za dalje unapređenje regionalnih transportnih mreža, intermodalnih sistema, logističkih centara od kojih će Region kao celina imati dugoročne ekonomske benefite, B2B sastanke (sa ciljem pronalaženja optimalnih biznis modela za kvalitetno i trajno povezivanje u zajedničkim poslovnim misijama i obezbeđivanju stimulativnih uslova za konkretne dogovore između potencijalnih partnera), održavanje okruglih stolova i promotivnih, prezentacionih i PR aktivnosti.

Iskustva Mobile Solutions iz oblasti upravljanja voznim parkom (eng. Fleet management) u okviru panela "Integrisane fleksibilne logističke usluge u efikasnom kretanju transporta i roba" preneo je Miloš Vojinović, koji je skup informisao o najnovijim trendovima i iskustvima u primeni lokacijski baziranih sesrvisa (eng. Location Based Services, LBS) u transportu i logistici.

predavanje

Više detalja o konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2016” možete pogledati na zvaničnoj prezentaciji organizatora konferencije:

konferencija: http://www.massmediainternational.eu/O-konferenciji-TIL2016
program konferencije: http://www.massmediainternational.eu/Program-TIL2016

Najnovije vesti

Kontakti