SVE VESTI

Nove funkcionalnosti u 2015.

decembar 16th, 2015

Predstavljamo neke od najvažnijih funkcionalnosti koje smo razvili u godini iza nas...

Kada je krajem 2014. godine objavljen spisak funkcionalnosti koje su stručnjaci Mobile Solutions razvili unapređujući sistem za upravljanje voznim parkom MobTrack:24 (razvoj Android aplikacije, daljinsko očitavanje digitalnih tahografa, zelena vožnja i razvoj modula za rutiranje - route planning) to nije predstavljalo samo reklamu, već i svojevrsnu obavezu da se sa razvojem nastavi i u 2015. godini. Tako je i bilo: stručnjaci iz IT odeljenja, na osnovu prikupljenih informacija o potrebama korisnika, razvili su nove funkcionalnosti radeći istovremeno i na integraciji sa poslovnim informacionim sistemima korisnika. Ove aktivnosti na najbolji način opisuju ono što Mobile Solutions razlikuje od konkurencije: spremnost i znanje da se korisniku ponudi viša vrednost, olakša rad i omoguće kvalitetnije analize.

Neke od najvažnijih funkcionalnosti koje su tokom 2015. godine razvijene su:

  • integracija sa rešenjem kompanije TimoCom (mogućnost prikaza pozicije vozila u eMap sistemu TimoCom-a)
  • identifikacija i autorizacija vozača i sprečavanje pokretanja vozila (podržani novi sistemi za identifikaciju vozača, omogućen autorizovani pristup, kao i sprečavanje narednog pokretanja vozila daljinskim putem u slučaju kada se prekrše kompanijska pravila vožnje)
  • praćenje temperature tovarnog prostora po standardima EU i
  • čitanje dodatnih podataka sa velikog broja različitih tipova vozila (preko 1000 modela putničkih i lakih dostavnih vozila i preko 450 modela radnih i poljoprivrednih mašina).

nove funkcije MobTrack sistema

 

 

 

Najnovije vesti

Kontakti