e77e9225c57648002faf1243af8b4298.jpg

Snaga rešenjaMobTrack:24 je razvijen na savremenoj softverskoj arhitekuri što omogućava brz razvoj velikog broja funkcionalnosti. Poverenje korisnika potvđuje referentna lista  koja nas svrstava na lidersku poziciju u Srbiji i regiji.
Stručnost i iskustvoVišedecenijsko iskustvo ključnog osoblja  koje je uključeno u razvoj u oblasti geomatike i lokacijski baziranih servisa, jedan je od stubova poslovne politike kompanije.
Stalni razvoj sistemaSistem MobTrack:24 se razvija od 2005.  godine. Plod je razvoja posvećenih inženjera i programera koji pažljivo osluškuju potrebe korisnika

Pod nazivom "Savremena logistika - veća efikasnost, manji troškovi" održana tradicionalna konferencija Srpske Logističke Asocijacije...

Godišnja konferencija Srpske Logističke Asocijacije (SLA) ove godine bila je posvećena alatima za povećanje efikasnosti i smanjenje troškova u logistici i transportu. Konferencija je dala jedinstvenu mogućnost upoznavanja sa novim logističkim tehnologijama i uspostavljanja neophodnih kontakata za upravljanje složenim operacijama u lancu snabdevanja. Konferencija je održana 12. novembra 2015. u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Prepoznavši značaj održavanja konferencije sa ovako aktuelnom temom, Mobile Solutions je ove godine bio zlatni sponzor konferencije. Osim prikazivanja novina u MobTrack:24 sistemu, kompanija je uzela učešće u radu konferencije, u vidu pisanog rada i prezentacije. Kako je ove godine posebna pažnja posvećena integraciji MobTrack:24 sistema sa poslovnim tj. informacionim sistemima korisnika Miloš Vojinović (vođa projekta razvoja) održao je prezentaciju pod naslovom "Primeri integracije sistema za upravljanje voznim parkom MobTrack:24 sa poslovnim informacionim sistemima"

Vesti

Vesti
Pratite novosti o kompaniji Mobile Solutions